Våra varumärken

Dam

Abecita är ett Svenskt märke som sedan 1954 har lagt stor vikt på hållbarhet och passform på deras badkläder och underkläder så att kvinnor av alla storlekar kan känna sig bekväma och vackra.

Damella är en av norra Europas största tillverkare av sovplagg, bad- och morgonrockar. Med god kvalitet och bra material så är plaggen mjuka och sköna på kroppen.

Freequent är skandinavisk design för kvinnan som vill vara cool och bekväm. De strävar efter god kvalitet och smickrande passform med moderna material för ett pris som passar de flesta!

KAFFE är ett Danskt modemärke som strävar efter att skapa plagg för moderna kvinnor i alla åldrar och kroppstyper.

Lea H med sina undermärken ”vi ai pi” och ”Lea H Curve” är ett Tyskt märke som erbjuder kvalitet och mode med föränderliga färger och mönster för kvinnor av alla kroppstyper.

MAC jeans är ett Tyskt företag som i över 40 år satsat på perfekt passform och god kvalitet med sina prisvärda jeans som finns i flera olika modeller och färger.

Part Two startade upp i Köpenhamn 1986 och med sin ikoniska, skandinaviska design uppvisar en bekväm samt klassiskt vacker look som passar för damer i alla åldrar med en aktiv livsstil.

Ril´s Finska design står för moderna produkter med tidlös elegans, rena linjer och hög kvalitet för både vardag och fest. Av Ril´s har vi endast ett bassortiment.

SibinLinnebjerg ger dig stickat mode av hög kvalitet som får dig att känna dig både bekväm och trendig men med en klassisk design som är tidlös. Av SibinLinnebjerg har vi ett brett utbud av deras mest populära koftor.

Signature har sköna och vackra plagg av god kvalitet som passar kvinnor på alla banor i livet. 

Soyaconcept är ett Danskt märke som specialiserar sig på hög kvalitet för bra pris. Med ett brett spann av stilar, mönster och färger tänker de på modemedvetna kvinnor av alla olika kroppstyper.

Herr

Bison med deras slogan ” authentic sportswear made to last” satsar på god kvalitet och välvalda material som skall passa för dig med en aktiv livsstil och med deras stilrena design varar ett plagg från Bison länge i tiden.

Blend är ett modernt jeansmärke. Förutom jeans så har de även tröjor, t-shirts, skjortor, jackor m.m. Snyggt och enkelt, till bra pris.

Cavaliere är nordens ledande leverantör av festkläder för män, med ett komplett sortiment av kostymer, smokings, frackar och kavajer. Vi gör beställningar efter dina egna önskemål och mått.

Lindbergh är ett skandinaviskt märke med moderna plagg som har en tidlös design för att ge dig en garderob som håller måttet. Allt från trendig denim till klassiska herrkläder. Sortimentet är indelat i tre olika segment, White Label (ungt mode), Black Label (dressat), Blue Label (casual).

MAC jeans är ett Tyskt företag som i över 40 år satsat på perfekt passform och god kvalitet med sina prisvärda jeans.

Matinique är ett märke från Danmark som riktar in sig på en urban och maskulin look med skarpa, stilrena linjer. Med välvalda material och hög kvalitet ger de dig ett hållbart plagg med funktion.

Seven Seas är ett av Skandinaviens ledande skjortmärken för män. Tygerna är noggrant utvalda för att uppnå bästa komfort och göra skötseln av din skjorta enkel. Många av deras skjortor är t.o.m strykfria.

Signal är ett internationellt märke från Danmark som riktar in sig på stiliga vardagsplagg för män i alla åldrar. Jeans och chinos med mycket stretch samt skjortor och pullovers av bra material ger dig bästa möjliga komfort med en stilren look!